Δικαίωση της ΠΕΑΛΣ στην παρέμβαση της για τον Παιδικό Σταθμό του ΛΣ.ΕΛ.ΑΚΤ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.12.16

Δικαίωση της ΠΕΑΛΣ στην παρέμβαση της για τον Παιδικό Σταθμό του ΛΣ.ΕΛ.ΑΚΤ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/175/16

Υπεγράφη την Παρασκευή  23/12/16, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και τον Δημάρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστο ΒΡΕΤΤΑΚΟ, προγραμματική σύμβαση με θέμα:  

«Την παραχώρηση για χρήση, χώρου από το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη λειτουργία Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού για τα βρέφη και τα νήπια με γονείς οι οποίοι είναι στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και υπηρετούν στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. οι οποίες εδρεύουν στο νομό Αττικής».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ για την άμεση ανταπόκρισή του, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θεσμικό πλαίσιο του παιδικού σταθμού, όσο και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα στελέχη της Διεύθυνσης Προσωπικού τα οποία εργάστηκαν προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το πάγιο αίτημα των συναδέλφων.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να τονίσουμε ότι, στην προγραμματική σύμβαση έχει γίνει μέριμνα από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την κάλυψη του ποσού που αντιστοιχεί στην παροχή των υπηρεσιών καθαριότητας στον Παιδικό - Βρεφονηπιακό Σταθμό, που μέχρι σήμερα πλήρωναν από την τσέπη τους τα ίδια τα στελέχη.

Τέλος, με τη υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης «ανοίγει ο δρόμος» για την προώθηση – υπογραφή Υπουργικής Απόφασης για την ίδρυση Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.