Απίστευτο: Παράνομες διαγραφές μελών Ένωσης εν έτη 2019 - Τι κρύβεται πίσω από τις διαγραφές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.7.19

Απίστευτο: Παράνομες διαγραφές μελών Ένωσης εν έτη 2019 - Τι κρύβεται πίσω από τις διαγραφές

Ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας για την πρωτοφανή μα και απίστευτη κίνηση της πλειοψηφίας της  Ένωσης Αττικής (ΕΠΛΣΑΠΝ) να διαγράψει σήμερα όλα τα ιδρυτικά μελη του πολιτιστικού Συλλόγου ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. από τα μητρώα της ΕΠΛΣΑΠΝ.  

Μια κίνηση διχαστική όσο και διασπαστική ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου στα δρώμενα της Ένωσης που μέχρι πριν λίγο καιρό ευαγγελίζονταν την ενότητα και την αλλαγή πλεύσης προς όφελος όλων των συναδέλφων.

Να αναφέρουμε ότι ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι ο πρώτος πολιτιστικός Σύλλογος που δημιουργήθηκε στο Λιμενικό Σώμα από εθελοντές  συναδέλφους, χωρίς συνδρομές, με μεράκι μόνο για την προσφορά στον  ιδιο τον  συνάδελφο  κάτι το οποίο έλειπε τόσα χρόνια.

Λίγες από τις δράσεις του Πολιτιστικού αυτού Συλλόγου είναι,  η οργάνωση ομαδικών θεατρικών παραστάσεων , εκδρομές, προσφορές για όλους τους συναδέλφους, και πολλά άλλα που μπορείτε να τα βγείτε στο site www.symels.gr. 

Αυτό που μας προξενεί ακόμα  μεγάλη εντύπωση είναι ο τρόπος και ο χρόνος που έγινε αυτό. Μήπως έχει να κάνει σχέση με τις εκλογές τις ΠΟΕΠΛΣ και στο ξεκαθάρισμα αντιπροσώπων;  

Ευχόμαστε αυτή η Μονομερής και Καταχρηστική ενέργεια να αποσυρθεί άμεσα και να αφήσουν  όσους συναδέλφους εθελοντικά θέλουν να προσφέρουν.

Μέχρι τοτε η ευθύνη βαραίνει  όσους ψήφισαν κάτι τέτοιο.