Μεγάλη επιχείρηση με σκάφη και ελικόπτερο για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών (φωτο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.19

Μεγάλη επιχείρηση με σκάφη και ελικόπτερο για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών (φωτο)

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε εξέλιξη στην Αχαΐα, όπου διακινητές ναρκωτικών εγκατέλειψαν δύο ταχύπλοα και τράπηκαν σε φυγή φορώντας μάσκες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ταχύπλοα, που πιθανώς εκλάπησαν νωρίτερα από την Λευκάδα, είχαν προορισμό τον Κορινθιακό. Οι χειριστές τους όμως αντιλήφθηκαν ότι οι κινήσεις τους παρακολουθούνται και τα εγκατέλειψαν στην παραλία της Πούντας, στον Πλάτανο της Ακράτας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο (τουλάχιστον) ατόμων και τυχόν συνεργών τους, συνεχίζονται με την συνδρομή ισχυρής δύναμης από σκάφη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, ενώ μετέχει και ελικόπτερο. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα filodimos.gr, οι διακινητές έφτασαν στην παραλία Πούντας, δίπλα στο Μιχαλακοπούλειο, και αφού έβγαλαν τα κλεμμένα σκάφη στην ξηρά και διέφυγαν, φορώντας μάσκες στα πρόσωπά τους! Ακολούθως, οι δράστες μπήκαν σε ΙΧ που τους περίμενε και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές.